Skip to main content

HAAR DONEREN BIJ XTRA HAIR

jouw haardonatie helpt ons bij
haaraanvullingen en onderzoek

Voor mensen en ontwikkeling

Haar dat gedoneerd wordt, verwerken we in ons eigen atelier tot handgemaakte haaraanvullingen voor mensen die door bv. erfelijkheid, ziekte of behandeling weinig haar of kale plekken hebben.

Anderzijds gebruiken we het ook voor de verdere ontwikkeling van Fillmaze®, onze eigen innovatieve techniek van haaraanvullingen. Want door blijvend in te zetten op de verbetering ervan bieden we een oplossing voor steeds meer haarproblemen. Door je haar te doneren help je dus samen met ons ontelbaar veel mensen.

Je haar doneren? Hard nodig.

Voor elke haaraanvulling die we maken en het onderzoek dat we doen, hebben we haar nodig. Veel haar. En goed haar. Want even zorgzaam als we zijn in onze aanpak, zijn we dat ook in onze keuze van materialen.

Zo werken we bij onze Fillmaze®-haaraanvullingen niet met synthetisch maar alleen met echt, Europees haar. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar mensen die hun haar willen doneren.

Jouw haar?

We zoeken alle soorten haar. Krullen of golvend of steil, blond of rood of donker. Heel lang of net iets korter, jong of ouder. En we hebben ook een grote nood aan grijs haar. Want steeds meer vrouwen beslissen om hun haar niet langer te kleuren.

Voor het maken van een haaraanvulling hebben we een minimumlengte van 20 centimeter nodig. Maar ook langere haren zijn heel welkom. Op de foto’s geven we je graag een idee van kapsels die we kunnen maken met verschillende gedoneerde lengtes (van 20 tot 60 centimeter of meer).

Wil je je haar graag doneren? Wij begeleiden je zorgzaam bij de overstap van je (half)lange haren naar een kort kapsel dat jou schitterend staat. En als dankjewel geven we je graag de knipbeurt  en een mooie korte(re) snit cadeau.

Maak gerust telefonisch je afspraak via 015 55 31 74.

haar-doneren-haardonatie

Voorbeelden onderzoek en toepassingen per lengte

haar-doneren-20cm-onderzoek-toepassing

haar-doneren-25cm-onderzoek-toepassing

haar-doneren-30cm-tot-35cm-onderzoek-toepassing

haar-doneren-40cm-onderzoek-toepassing

haar-doneren-40cm-tot-45cm-onderzoek-toepassing

haar-doneren-onderzoek-55cm-tot-60cm-toepassing

HET MOEDIGE VERHAAL
VAN CASPER

ervaring-haar-donerenWat zijn we ontroerd. Door wat Casper deed voor mensen die hun haar verliezen. En hoe dapper maar moeilijk zijn keuze soms was. We delen graag de ervaring van zijn mama Ann Marie met jou.

‘Onze zoon Casper was 7 jaar toen hij een filmpje zag over mensen die hun haar doneerden om er pruiken van te maken voor mensen die door kanker hun haar verliezen. Het raakte hem zo dat hij besliste zijn haar te laten groeien om hen te helpen. Ook al besefte hij dat dit zéér veel tijd zou vragen.

Nooit hadden we kunnen vermoeden dat dit een hele opgave zou zijn en dat hij zoveel commentaar zou krijgen. Zowel van leeftijdsgenoten als van volwassenen kreeg hij regelmatig ‘lastige opmerkingen’, soms op het randje van pesten ‘Ben jij wel een jongen?’ of  ‘Jij bent ‘ne rare”. Bij momenten beïnvloedde zijn knappe keuze zelfs zijn zelfbeeld. Maar wanneer mensen dan zijn motivatie hoorden, was er meteen wel veel begrip en bewondering.

Ondertussen, na vier lange jaren, is zijn haar lang genoeg en laat hij het knippen met de uitdrukkelijke vraag het te gebruiken voor iemand die het écht nodig heeft. We zijn zeer trots dat hij steeds heeft volgehouden en vooral dat dit zijn eigen keuze is geweest, al woog het soms zwaar.

We vinden het wel verbazingwekkend hoe onze haren zo bepalend zijn voor het beeld dat we hebben over onszelf én voor hoe anderen naar ons kijken. Na al die tijd zal Casper terug even moeten wennen aan een nieuwe ik. Maar hij is ook erg trots dat hij iemand kan helpen om een verloren ik weer te herstellen.’

Wil jij net als Casper je haar doneren? Dan geven wij je graag de knipbeurt en een mooie korte(re) snit cadeau. Maak gerust telefonisch je afspraak via 015 55 31 74.haar-doneren-xtra-hair-fillmaze

haar-doneren-haardonatie

SCHENK WIJS,
GRIJS HAAR

grijs-haar-schenken-xtra-hair
Je haar doneren? Dat kan niet alleen als je jong, lang haar hebt.
Steeds meer vrouwen beslissen om hun haar niet langer te kleuren. En dus hebben we voor het creëren van haaraanvullingen op maat ook een steeds grotere nood aan grijze haren.

Wil je je haar wel doneren? Maar vind je het ook spannend? Wij begeleiden je zorgzaam bij de overstap van je (half)lange grijze haren naar een kort kapsel dat jou schitterend staat.
En als dankjewel geven we je graag de knipbeurt cadeau.

(De donor)

korte-snit-na-grijs-haar-schenking

haar-doneren-schenken-voor-mannen-xtra-hair

Behalve grijze haren, staan ook krullen, blond en heel lang haar hoog op ons verlanglijstje.
We gebruiken de gedoneerde haren voor handgemaakte haaraanvullingen van mensen die door bv. erfelijkheid, ziekte of behandeling weinig haar of kale plekken hebben.

Wil je meer weten? Vraag ons gerust meer info via 015 55 31 74.

(De toepassing)

voorbeeld-xtra-hair-mannen

haar-doneren-haardonatie

adres

Xtra Hair & Fillmaze
Mechelsesteenweg 286
2820 Bonheiden
België
M: +32 (0)492 73 93 44
E: info@xtrahair.be

MAP
contact

Meer weten over Xtra Hair of Fillmaze?
Wil je een gratis intakegesprek?

Noteer je naam en telefoonnummer en we bellen je graag terug.

we bellen je terug:

    PLAATS ONS IN JE CONTACTEN
    OP JE SMARTPHONE